dilluns, 17 de març del 2014

Els Porxets

 Data la seua construcció de finals del S. XVIII , la finalitat original d´aquest edifici era la venta de carn a la població, a més d´exercir el control sanitari de la mateixa. En la planta baixa , formada per deu arcs de mig punt s´instalaren les carniceries suecanes i la primera planta s´utilitzà com a secador de carn.
 Hui en dia hi han dos sales d´exposició i el canal de tv local a més d ´una cerveseria, aprofitant la visita a l´exposició de fotos " Tradicions i Costums " del amics de la camera de Sueca  vaig captar aquestes imatges.


8 comentaris:

  1. Un perfecte punt de trobada...quants cafenet m'he fet ahí...
    Una abraçada amic.

    ResponElimina
  2. Me encantan estas estampas tan cotidianas. Un abrazo

    ResponElimina
  3. M'encanten les porxades. Les imatges t'han quedat genials!
    Llum i textures perfectes i la diagonal inferior, simplement magistral.
    Una abraçada Vicent

    ResponElimina
  4. Curiosa la historia que cuentas de ese lugar, Vicent, sobre que se utilizaba para la venta de carne.
    Las fotografía geniales! y muy cuidadas en su composición.
    Una abraçada :)

    ResponElimina
  5. Pues me parece una excelente manera de reconvertir un edificio histórico Vicent, dotarle de una vida pública. El ambiente que has captado define bien el lugar. Buen trabajo
    Un abrazo

    ResponElimina
  6. Muy buenas las dos imágenes con esos arcos como protagonistas, la luz perfectamente empleada,un abrazo.

    ResponElimina
  7. Descriuen perfectament l'ambient i atmosfera del lloc.

    ResponElimina
  8. Ahora esta muy de moda reconvertir edificios historicos.... me gusta mucho la idea, así no se pierde los origenes y su pasado, ni tampoco sus recuerdos y vivencias, que seguro que las hay... excelentes las dos tomas, la segunda me gusta el angulo de encuadre.

    Un abrazote Vicent y cuidate

    ResponElimina