Data la seua construcció de finals del S. XVIII , la finalitat original d´aquest edifici era la venta de carn a la població, a més d´exercir el control sanitari de la mateixa. En la planta baixa , formada per deu arcs de mig punt s´instalaren les carniceries suecanes i la primera planta s´utilitzà com a secador de carn.
Hui en dia hi han dos sales d´exposició i el canal de tv local a més d ´una cerveseria, aprofitant la visita a l´exposició de fotos " Tradicions i Costums " del amics de la camera de Sueca vaig captar aquestes imatges.
Hui en dia hi han dos sales d´exposició i el canal de tv local a més d ´una cerveseria, aprofitant la visita a l´exposició de fotos " Tradicions i Costums " del amics de la camera de Sueca vaig captar aquestes imatges.
Un perfecte punt de trobada...quants cafenet m'he fet ahí...
ResponEliminaUna abraçada amic.
Me encantan estas estampas tan cotidianas. Un abrazo
ResponEliminaM'encanten les porxades. Les imatges t'han quedat genials!
ResponEliminaLlum i textures perfectes i la diagonal inferior, simplement magistral.
Una abraçada Vicent
Curiosa la historia que cuentas de ese lugar, Vicent, sobre que se utilizaba para la venta de carne.
ResponEliminaLas fotografía geniales! y muy cuidadas en su composición.
Una abraçada :)
Pues me parece una excelente manera de reconvertir un edificio histórico Vicent, dotarle de una vida pública. El ambiente que has captado define bien el lugar. Buen trabajo
ResponEliminaUn abrazo
Muy buenas las dos imágenes con esos arcos como protagonistas, la luz perfectamente empleada,un abrazo.
ResponEliminaDescriuen perfectament l'ambient i atmosfera del lloc.
ResponEliminaAhora esta muy de moda reconvertir edificios historicos.... me gusta mucho la idea, así no se pierde los origenes y su pasado, ni tampoco sus recuerdos y vivencias, que seguro que las hay... excelentes las dos tomas, la segunda me gusta el angulo de encuadre.
ResponEliminaUn abrazote Vicent y cuidate