diumenge, 7 de febrer del 2016

1er Premi concurs Nacional cartell anunciador de la Setmana Santa Alzira 2016

la veritat és que com no he pogut parar-me a comentar tot allò que vaig veient i remirant pels blogs amics, no trobava el temps i el moment per publicar la noticia que vaig rebre ara fa dues setmanes comunicant-me que havia resultat guardonat amb el 1er Premi , amb la meua proposta, al concurs Nacional de cartells  anunciadors de la Setmana Santa de Alzira 2016. Després de veure els premis del company i amic Ignacio Santana i de obtenir una alegria immensa per les seues imatges amb b/n  menció d´honor al prestigiós Monochrome Awards he fet temps per sumar-me a aquesta festa i alegria dels que som pel mon Blogger.
Aviat farem temps per comentar les propostes dels blogs amics, moltes gràcies i cuideu-vos !!!

Títol de l´obra " Solemne Via  Crucis "
La noticia a la pàgina web oficial de Setmana Santa Alzira

9 comentaris:

  1. Amigooo...esto no es para tenerlo callado!!!...la fotografía que has presentado es magnífica, me encanta, y digna del premio recibido!!!

    Imagino lo que debe suponer y la satisfacción enorme de ver tu fotografía en ese cartel, sabiendo que será apreciada por tantas y tantas personas, me alegro muchísimo...una merecida recompensa a tu trabajo, sin duda!!!

    Mi más sincera enhorabuena y también mi alegría por ti, querido amigo, estas cosas motivan mucho...sobre todo cuando le llegan a gente tan apreciada!!!

    Una forta abraçada, Vicent!!! ;)

    ResponElimina
  2. Mis felicitaciones. Enhorabuena.
    Un Saludo,

    ResponElimina
  3. Enhorabona Vicent !.
    Un bon treball, reconegut amb un merescut premi
    No es el primer, i tampoc serà l'ultim, segur.

    Un abraç

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats Vicent. La veritat es que la imatge es mereix el premi ja que reflecteix perfectament la festa, amb elegància i excel·lent estètica visual.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Mi más cordial enhorabuena, Vicent!
    Una imagen que se merece el premio. A disfrutarlo !!!
    Vendrán más, seguro
    Un abrazo.

    ResponElimina
  6. Habrás más premios, seguro. Tu calidad es enorme.
    un abrazo.

    ResponElimina

  7. Vuestros premios son, de alguna manera, nuestros premios. Siempre será un placer disfrutar de vuestros éxitos en tanto nosotros disfrutamos de vuestras excelentes fotografías.
    Mi cordial enhorabuena.

    Un abrazo

    · LMA · & · CR ·

    ResponElimina
  8. Un premio mas que merecido, es una imagen excelente, la perspectiva y composicion ademas de la ambientacion son magnificas, saludos y enhorabuena.

    ResponElimina